Tuesday, July 10, 2007

helfestligt - allmänbildande - jätteintressant - kunskapsorienterande!

hm.
nä pallar int mer grått så nu får det bli karibisk disco-touch här på blogerian!
arrivaa!
har ju gått och skaffat mig ett riktigt kneg. därav radioskugga. har mest suttit och vaggat i ett hörn med flackande blick när ja varit hemma haha.

have to say att ja är litt stressad. det är snart mitten av juli och hur mycket sommar har det varit? va? VAAA!?
det gör inte så mycket att det regnar faktiskt, sommarregn är rätt mys och jag här änna slutat hoppas på solscheen. men sommaren är kort shalalala.
ja har liksom int gjort nått särschilt och det stöör meg. kanot, grill, monopol, läsa, segla, fiska krabbor, folköl och bärbar dunka dunka. let's do this folks- nu är det seriös sommar-action.

get in the groove--! måste bara säga, en hel generation måste ju undra vem fasen grabben vid staketet är, han med kepan och movsen! vem är denne dansanta lirare och vad gör han nu för tiden? haha- vi gör en efterlysning here and now. den som har hemlig information får en påse pinnbrödsdeg. tjipp och häj!


hilinis tip:

agnes von krusenstjernas thrilling classics - fröknarna von pahlen

30 spänn pro bok. svensk kultur när den är som juiciest! fresha att ha på nattduksbordet också haha. ja behöver lite bra boknördstips nu om ja ska (va heter pull this off på schvenskat) ro i land (haha) den häringa sommar-challengen! give it to me bebe!


sunday fun!







-------------------------
aaawh-
god natt därute!
fridens
hilini

1 comment:

Kalle said...

Áj mis jou gajs