Friday, September 14, 2007

true story from the ghetto

det är inte tjejen i filmen som har skrivit brevet.

det var äntligen lill-lördag! cidern låg på kylningen och en hot crazy kväll på sivans stod på agendan. huvudperson ifråga, vi kan kalla henne ulla, va på G! multitasking all the way! hushållet skulle skötas och papiljotterna rullas.
ulla pumpade upp musiken och passade på att släpa fram dammsugaren. nämen nej kanske skulle hon duscha först tänkte ulla, freshen up inför kvällen, lukta extra gott för dem hot boyz som skulle trängas på dansgolvet och slåss för att få hennes gunst.
som den husliga kvinna hon var skar det lite i hjärtat när hon halvvägs in i duschen såg dammet trivas ihop med lite lavendel-potpuri som hon råkade spilla tidigare på dagen. ulla bestämde sig för dammsuga badrummet lite snabbt iallafall.
när hon väl var klar så tänkte ulla att hon lika gärna kunde dammsuga de 20 resterande kvadraten också. här går det undan tänkte ulla medan hon laddade inför kvällen!
men say wuuut, helt plötsligt slog det ulla att hon dammsög i bara eva-dräkten! hennes lägenhet var en widescreen-tv med extra bra upplösning på tredje våningen på stallvägen. innan ulla ens hann säga kroppsstrumpa såg hon tre finniga studenter stå och peka utanför på va som visades på bästa sändningstid på kanal ulla.
ulla rodnade varje gång någon sa dammsugare den kvällen, men kände sig efter det som en god entertainer och medborgare med ett ombonat och framförallt rent hem.
slutet gott, allting gott.
<< clean up girl

här i ghettot har man aldrig en tråkig stund.
vid pennan,
eder hilin

ps. ja äger ingen dammsugare, ja bor på första våningen, och ja dricker inte cider. you do the math. smiiil!