Tuesday, April 13, 2010

Hej tisdag


Det är mycket nu. Något som innebär ömsom sol ömsom panikattacker. Men när det är medvind, man hittar perfekt teorikälla, har gott snack med kollegor, sushi och annat så känns det fint.

Har i helgen hejat på bästa teamet Mam och Pap som sprungit Paris Marathon. Mycket stolt och framförallt impad. Dock inte förvånad att det gick så bra. Mamma vann hela loppet och pappa kom inte långt därefter.

Jag jobbar med ett sportmärke just nu. Helt fantastiskt kul. Men mycket jobb för att det ska bli bra. Kul grej är att notera hur de kommunicerar. Företaget har ip-telefoni och signar sina mail med tfn- och sms-nummer. Mailen som dimper ner innehåller en knivskarp enradig mening. Inget utöver det. Självklart skrivna på iPhonen eller Blackberryn tre sekunder efter man själv mailat.
Men så äre väl i arbetslivet. 50 mail equals 50 meningar. Då kan man inte sitta och tramsa. Å andra sidan har jag inga viktiga mail att svara på. Tråk. Vill ha lite viktiga mail. Nu äre bara jag som sitter och komponerar mail. Ingen svarar
Ha ha

Back to business

No comments: